De weg van Liefde, harmonie en schoonheid op zaterdagavond 8 oktober en zondag 9 oktober 2016

IMAG1228A

De weg van Liefde, Harmonie en Schoonheid wordt gedeeld in Biodanza en Soefisme.

Op zaterdagavond 8 oktober 17 uur tot zondagavond 9 oktober 17.00 uur  klank, beweging, muziek in zang- en danssesies .

Soefisme houdt zich bezig met religie, filosofie en psychologie. De Indiase musicus Hazrat Inayat Khan heeft dit in het leven geroepen. De Soefie boodschap van liefde voor en harmonie tussen innerlijke en uiterlijke wereld is diepzinnig in haar eenvoud.  praktisch en direkt toepasbaar in het dagelijks leven.
Biodanza zet het respekt voor het leven centraal, verbinding met alles, het universum, het hele levensproces, met jezelf, de ander ,de oude verbondenheid met de stenen, met de vogels, de zon, de zee..er is een biokosmische funktie, er is een onzichtbare hand die alles verbindt! Doel van het Biocentrisch principe in Biodanza is om de potentie van het leven verder te ontwikkelen.
Soefisme en Biodanza kunnen de basis leggen voor de nieuwe culturele samenhang waarnaar we op zoek zijn. Het is een mystieke ervaring om  het leven te beschouwen als iets prachtigs, als harmonie en dat gevoel ook in jezelf ervaren. Het is het gevoel van volheid  kontakt met het leven en liefde. Dans, leven en liefde hebben een uniek kosmisch karakter. Door  Biodanza groeit een kosmisch gevoel die je in een groter geheel integreert.

 

Kruisbestuiving praktisch

We beginnen zaterdagavond met een kleine maaltijd en inwijding van de workshops met klank, zang en beweging  in ontmoetingen.
Zondag weven we  een web of Life met zang, musiceren en dans. Dansen voor de universele vrede, dansen voor ultieme verbondenheid.

 

Lokatie is zaal Zwanikken,  Eperweg  63, 8167 L  Epe-Oene, e-mail g.zwanikkekn@chello.nl, , 0578 641 076

Kosten workshops € 75,–; aanmelding is compleet door overschrijving van dit bedrag naar NL66INGB0005799723 t.n.v. St. Shangri La onder verwijzing naar “kruisbestuiving”; aanmelden via site www.dance-for-life.nl of e-mail biodanzasoul@gmail.com
exclusief maaltijd € 5,- en overnachting in een kamer met ontbijt € 25,- op matras in zaal € 7,- excl. ontbijt; overnachting en ontbijt  direkt te regelen met zaal Zwanikken, bij Goos en Heleen.

 

Met wie

Marietta Rust, zingt en schildert en maakt muziek in de gezelschappen Tonto Sol en Tsigani (braziliaans eP1030572n spaans)Met Kees Langejan heeft zij een poppentheater, met hun eigen handpoppen, decors en eigen muziek. Is betrokken bij de dansen voor universele Vrede. t 0624896206

Mai Lan Peg, danst Biodanza, Sacraal en Dansherapie, en hobbyt in meerdere creatieve vormen als floristiek werken met natuurlijke materialen, schilderen, schrijven en fotograferen. Sport graag en is lichtwerker met onder meer shamballa, reiki, crystalhealing. t 0651294858
Marcel Reumer, is musicus, zanger, dichter en nog veel meer…. kok uit liefhebberij…kan uit zijn hoed allerlei verrassingen toveren..

 

Vrede vloeit voort uit de zuiverheid van het hart…laten we ons bewustzijn verruimen en de beperkingen die de harmonie in de weg staan, overwinnen, waardoor begrip en sympathie voor de medemens kan groeien…

 

error: Content is protected !!