Voorspoed en overvloed op 10 december 2017 in Epe

Biodanza en Engelen

in voorspoed en overvloed

 

Op de internationale dag van de rechten van de mens mogen we met deze workshop bijdragen met als subthema “De verrassende rol van Liefde”.

We kunnen haast niet geloven dat voorspoed en overvloed ook voor ons is weggelegd. Echter alles in de natuur is in overeenstemming met deze universele wet, als een kosmische ademhaling. Leren geven en ontvangen wordt een vanzelfsprekende zaak wanneer we vanuit Liefde al wat leeft, eerbiedigen. Measure without judgements. Never knowing the heights and depths Love can reach”..Hoe meer we bewust worden van die eigenlijke kern in ons, hoe meer we realiseren dat we harmonie en vrede zijn, dat we Liefde zijn net als de Engelen..

 

We maken kennis met Engelen als liefdevolle wezens van puur bewustzijn. We beleven nauwelijks bewust dat de wereld bevolkt wordt door Engelen, omdat ze vooral in ons zijn als een licht voorgevoel.In onze dans mogen we deze archetypes aanroepen, wat leidt tot een gelukkig welbevinden.

 

Facilitator Mai Lan Peg. Muzikale omlijsting van Bep Pierik met klankmeditatie met klankschalen en liederen.Bep weet met haaar lied hemel en aarde te verbinden.

 

Rolando Toro Araneda, creator van Biodanza , stelde zich in zijn laatste levensdagen de vraag: “Hoe is het om mens te zijn, wat is de grootsheid van het menselijk wezen? Hij integreerde de aanwezigheid van Engelen in Biodanza, beschreef ze als archetypische wezens die wonen in de menselijke ziel.”

 

lokatie de Grote Kerk, Beekstraat 1a Epe

Inloop 11.30 uur start workshop 12.00 uur – 18.30 uur

Kosten voor 1 workshop € 75,– voor 2 workshops € 135,– ( op 14.01.2018- de 2e)

Vroege vogel reductie bij aanmelden  voor 20.11. a.s. € 60,- en € 120,-

Aanmelden e-mail biodanzasoul@gmail.com

Voor telefonische info 06 15 36 08 15 Rikie of 06 51 29 48 58 Mai Lan Peg

 

error: Content is protected !!