Vakantie in paradijs IZ, Kroatië juni en augustus

 

Ontdek je dynamiek aan de Kroaatse kust

Plezier als levensfontein van 24 juni – 1 juli 2017
In je element: open je voor verandering, ervaar al dansend je elementen in aarde, water, vuur en lucht van 12 – 19 augustus 2017

 

In Biodanza herkennen we onze ware identiteit. Het eiland Iz is magnifiek en niet bedorven door massa toerisme. De zee is er kristalhelder. Het centrum Korinjak ligt direkt aan een baai en een wandeling van een paar minuten brengt je naar het dorpje met restaurants en winkeltjes.

Aditioneel worden er door hotel Korinjak aktiviteiten aangeboden als wandelingen bij zonsopgang, meditaties, yoga, tai chi, klankconcert , avond dansworkshops en meer..

Open mogelijkheden om bij te komen en je te ontspannen en jezelf te herontdekken in jouw harmonie en dynamiek!

Facilitatoren zijn Mai Lan Peg en Paul Bronwasser en Benoit Roushop, respektievelijk uit Nederland en België.

De diverse hotel aktiviteiten worden door diverse facilitatoren uit verschillende landen aangeboden en zijn inclusief de prijs voor halfpensioen in tent of 1- of 2-persoonskamer. Deze kosten worden direkt met het hotel afgerekend. Afhankelijk van je keuze zijn je kosten.: in juni camping € 210,- 2-persoons kamer € 385,-. Augustus : camping € 245,-, 1-persoonskamer € 469,– en 2-persoons € 455,-. Alle prijzen zijn op basis van half pension en diverse hotelaktiviteiten. Huur van tent met matras is € 10,- op/pd. Toeristenbelasting in juni € 0,60 pd; in Juli /Augustus € 0.80 pp/pd.

 

Reis

Met de auto ongeveer 1500 km vanuit Eindhoven gerekend. Met Ryan Air vanuit Charleroi België of Weeze ( bij Düsseldorf Duitsland) naar Zadar in Kroatie. Vanuit Zadar gaan ferries naar Iz, vorig jaar nog voor € 3,50, enkele reis voor een passagier, anderhalf uur genietend van de zon en zeelucht…

 

Biodanzaworkshopkosten zijn € 150,- voor week 24 juni  tot  1 juli 2017 en € 200,- voor de week 12 tot 19 augustus 2017..

Additioneel kunnen Biodanza in de natuur workshops worden aangeboden, excursies of om nog meer te relaxen massage uitwisselingen.

Aanmeldingen zijn geldig na ontvangst van inschrijving en aanbetaling van € 50,– (geen restitutie bij afzegging).

 

E-mail biodanzasoul@gmail.com

Voor meer informatie zie : Biodanza-on-the-Croation-shore.pdf

Wij assisteren je graag  bij het plannen van je reis.

Ook kun je een volledig informatie pakket aanvragen waarin je vluchten, tijdschema’s van de twee agentschappen van de boten die je naar het eiland Veliz IZ brengen en wat diesmeer aantreft.

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!