Op 10 en 11 december 2016 Biodanza en Engelen

 

angel3

“Het dagelijks leven wordt gelegd op de eeuwigheid, om kleine signalen te leren ontvangen…”

(dichter Polva)

“”..we dansen om te leren de klein signalen waar te nemen….

In het dagelijks leven is er veel aktiviteit die ons soms ver van onze krachten brengen. Wanneer er verstilde momenten mogen zijn, komt er meer harmonie terug en kunnen we het dieper contact met onszelf terugvinden. Het intuïtief beleven in dansen brengt ons in onze stille wereld, Dat maakt dat we verbinding kunnen ervaren en lichtheid en liefelijkheid. We doorleven omhulling en beschermende krachten. De engel in ons bestaat als een ontdekt verlangen. Dans je stille kracht.

Het beeld van de engel is een archetype uit het collectief onderbewuste. Wat gevoel meebrengt, een vorm van liefde van de ziel, het biedt troost, genegenheid en rust.

Het archetype van de engel is veelzijdig en verschillend van emotionele inhoud. De dansen scheppen een emotionele basis voor integratie van lichaam en ziel, in de sfeer van een transparante schoonheid. We zien nieuwe kwaliteiten. Er openbaart zich meer en meer een gevoel van heelheid en eenheid.

Ieder heeft een engel, het prachtige bestaat uit de ontdekking van de innerlijke pracht, het deel van je ziel….

In de dans vinden we een reflectie van een behoefte die diep in ons leeft. Een universeel verlangen naar heelheid. Wonderen gebeuren als er tussen mensen contact kan zijn van hart tot hart. Van dualiteit naar eenheid, naar onvoorwaardelijke Liefde.

 

Lokatie: de Boskapel in Zeist, Laan van Beek en Rooijen 45a.

Datum 10 en 11 december 2016 van 10.30 – 17.30 uur

Facilitatoren: Mai Lan Peg, Bea Grobben, Ferdi ScholtenWandtattoo_Engel_3_einzeln

Life musici: Yunda (harp)  en Gerrit Jan (fluit)

Voor informatie en aanmelding biodanzasoul@gmail.com

 

error: Content is protected !!