Omarm het leven

 

Omarm het leven en koester elk moment!

 

Kinderen weten meestal van nature hoe het is om spontaan, vanuit hun gevoel en in het moment te leven. Realiseer en ervaar wat je tegen houdt om dit speelse kind in je wakker te maken, laat los wat jou weerhoudt, dans en geniet..!

Voor deze heerlijke zomervakantieweek verblijven we in Korinjak, spiritueel centrum voor zelfontwikkeling. Op het eiland Veliz Iz, in Kroatië. Met Ryan Air, vanuit Weeze  komen we in Zadar aan, met de bus naar de haven en met de ferry naar de haven van Veliz Iz, aangekomen is het ongeveer 7 minuten lopen naar het hotel. Kamperen kan hier ook, het eten is vegetarisch en biologisch verbouwd.

Er valt veel te genieten, boottripjes naar andere eilanden of het vaste land of naar uitzonderlijke natuurparken zaols de Kornati eilanden ..Het hotel biedt inclusief de halfpension activiteiten aan als meditaties, yoga, tai chi..voor n kleine vergoeding is er massage en klankconcerten.

zie www.korinjak.com voor kosten hotel en kamperen of vraag onze folder aan,van belang is te weten dat slechts 20% bij reservering gevraagd wordt, de rest bij aankomst.

Bijdragen aan de workshop is € 175,- van 7.07 – 14.07.2018; voor 2 weken  ( + 14.07 – 21.07.2018) bedraagt het € 300,-. Bij aanmelding 50% vooruitbetaling ( betaling kan worden overgedragen an iemand anders, geen restitutie mogelijk) . Hiervoor dansen we in de ochtend het thema van de week van 10.00 – 12.30 uur. s Ávonds zijn er open Biodanza dansworkshops,open  voor een ieder.

 

Inschrijven via deze site of email biodanzasoul@gmail.com

Voor vragen 06 51 29 48 58 Mai Lan Peg of +31 475 52 66 24 Benoit

Zij faciliteren deze workshops.

 

error: Content is protected !!