Biodanza is voor alle leeftijden.Peg2

Mai Lan Peg heeft deze specialisaties gevolgd om haar passie en hobby in dans te vergroten:

 • biodanza voor kinderen┬áte geven,voor kinderen in de verschillende leeftijdscategorie is het opbouwend om speels te ontdekken welke ontdekkingstochten hen samenbrengt. Beweging op muziek helpt hen ook hun motoriek en vermogen te vergroten en om zich uit te kunnen drukken op authentieke wijze.
 • het biocentrisch principe ontwikkelen binnen organisaties.
  Deze uitbreiding van de toepassing van Biodanza beoogt om de ontwikkeling binnen organisaties meer kracht te geven met behulp van de biodanza visie en – systeem. Het accent wordt gelegd op de ethiek en empathie binnen mogelijke relaties in diverse culturen binnen organisaties, met als doel ze te humaniseren. Het is een uitdaging, een kunst, en zeker ook een noodzaak.
 • Biodanza, stem en, muziek en percussie
  Biodanza is beweging, emotie, muziek, zang, levensdans en vooral de Kunst van het Zijn.
  Tijdens de biodanza sessies is het verbale gedeelte over het algemeen minimaal omdat dit een sterke rationele structuur heeft, echter als het om een “gevoelig woord”gaat, verandert ze in een dans. Door de stem te gebruiken als een muzikale klank gaan we in een beleving, die als een genezende trilling werkt of als een pulsatie die binnen komt en ons omhult en doet integreren. Biodanza is van fundamenteel belang bij stembevrijding en integratie.
 • Biodanza Identiteit en de vier Elementen
 • Deze specialisatie is de alchemie van de vier elementen
 • Aarde ik wil de aarde in mijn leven dansen, ik heb basis nodig, ik wil aarde zijn
 • Vuur, ik heb het vuur in mijn leven nodig,ik heb behoefte aan t licht van het vuur, ik wil het vuur zijn
 • Lucht. geeft ons de continuiteit van het leven, de ademhaling van het leven, lichtheid, vrijheid, ik wil meer lucht in mijn leven, ik heb licht nodig
 • Water , water maakt dingen vervormbaar, kan zich aanpassen, maar verliest de vorm niet., ik heb behoefte aan oplossen, t vrouwelijke, de samensmelting.
 • Biodanza en de presentie van Engelen.

In Biodanza leren we herboren te worden in een wereld van empathie en affectiviteit. De Engelen workshops geven hele mooie verdiepingen in onze belevingen.

De Engelenenergie schenkt een liefde die alles aanvaardt, die geen enkel voordeel kent en die zoveel groter is is dan alles wat wij op aarde aan liefde kennen. Die liefde alleen geeft nieuwe kracht en vertrouwen, als je je daarvoor tenminste openstelt.Het is een liefde, die niet alleen zuiver is en sterk, maar ook volkomen vrijlaat. Het is aan ons om die in zijn onvoorwaardelijke kracht te doorvoelen en in mij op te nemen. Zo kunnen we opgetild worden naar een hoger bewustzijn dan al het aardse, de zwaarte van het leven van alledag. Zo kunnen we toch even mogen voelen hoe het leven werkelijk is bedoeld en kan zijn. Leven met Engelen is een spirituele weg.

(Hans Stolp auteur)

Dicdactisch docent, zal graag kennis en ervaring ter ondersteuning geven in supervisielessen voor studenten in het derde jaar van de opleiding. Alsook in schoolweekenden onder meer over het onderwerp Transcendentie.

.

error: Content is protected !!