Energiedouche, gezondheid staat voorop 26 en 27 november 2016

 

P1030584                        P1030455-PP                P1030425

Op het landgoed Rivendel zal in het laatste weekend van de maand november 2016   een uniek weekend worden aangeboden:
een weekend vol avontuur, voeding naar lichaam, geest en ziel! In het weekend maak je kennis met voeding naar het lichaam. 
Wat wekt het voedsel nu in mij op? Wat doet het bitttere, het zoute,het zoete in en met mij? Welke organen genieten nu wel of niet mee? Elke hap waarmee jij je voedt, werkt mee aan je eigen gezondheid, werkt ook tegelijk mee aan heelwording van de plant en het eco systeem waarin de plant leeft. Kiezen voor gezonde voeding is dus werken aan gezondmakend voedsel.

 

Peter een expert in veganistische voeding zorgt met biologische produkten voor een feestelijk onthaal in alle maaltijden ,

 

Alfons wetenschapper en grondlegger van Artes Sophiae en specialist  in voeding legt in korte, praktische  beschrijvingen uit alle kunde  die Artes Sophiae heeft opgebouwd omtrent gezond leven en de juiste voeding, reinigingen en dergelijke. Zie vooral www.Artes Sophiae.com

 

 Biodanza dansworkshops met Mai Lan Peg brengen je nog meer in je element. In Biodanza beleven we het Hier en Nu. In onze levensdans omhelzen we het leven nog intenser, Zeker wanneer we kontakt maken met de vier elementen in ons zelf: aarde, water, vuur en lucht. Dans je plezier!

Bovendien nodigt de landelijke omgeving en het bosrijke Reichswald uit tot wandelingen in een zeer gevarieerde natuur.

 

Leg een optimale gezonde basis om de winter goed door te komen!

Lokatie”Rivendel” in Kranenburg, Hövel 13 (tussen Nijmegen en Kleve) in het Reichswald..

Snelle inschrijving is wenselijk daar de lokatie een beperkt aantal deelnemers kan herbergen.
E-mail naar biodanzasoul@gmail.com voor meer informatie of aanmelding
Facilitatoren Alfons van Deursen (  Artes Sophiae) en Peter van der Eijnden (Rivendel) en Mai Lan Peg  (Biodanza) 

 

Kosten verblijf en workshops en maaltijden van zaterdag 26 november 10.00 uur tot zondag 27 november 17.00 uur € 100,–; zonder overnachting € 75,00. Aanmelding is geldig na overboeking van het bedrag op rekeningnummer NL66INGB0005799723 van stichting Shangri La met vermelding Energiedouche. In voorkomende gevallen is overleg mogelijk voor aanpassingen.

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!