Stil ontluiken (24 april 2016)

in Biodanza, met stem, percussie en klankbaden

Maak de levenskracht in je wakker  met stem en percussie als een levensdans…. Expressie in de eigenheid For van jouw beweging van binnen naar buiten, van buiten constructed naar binnen, ontspannen, stromend, verbindend…. Alles resoneert, als dynamisch bewustzijn!

Wanneer: zondag 24 april.

Tijden: 11.00  – 17.00 uur

Waar: Kulturhus EGW Stationsstraat 25 Epe

Kosten:

€ 50,- voor vroege beslissers;
€ 60,- aan de zaal
beiden na schriftelijke aanmelding;
inschrijving effectief na overschrijving op bankreknr. Nl66 ingb 0005 799 723 van st. Shangri la  o.v.v. ‘biodanza en klankresonantie’.
Minderdraagkrachtigen in overleg gereduceerde prijs.

Aanmelding:

via site www.dance-for-life.nl, of e-mail: MaiLanPeg@dance-for-life.nl
telefoon: 06-21801913 (helen), 06-51294858 (Mai Lan Peg)

Na wholesale nba jerseys aanmelding volgt verdere informatie over het dagprogramma.

Kulturhus biedt lunches aan; bij inschrijving opgeven of je hiervan gebruik wilt maken.  In dorpscentrum zijn diverse eetgelegenheden met voor elk wat wils.

Facitatoren

Mai LanRonalc peg en gong Peg volgde opleidingen voor Kumpulan docent danstherapie, docent sacred dance en facilitator Biodanza. Deze opleidingen bleken ook in het dagelijks leven heel waardevol. ‘Biodanza raakt mij diep in mijn menszijn. Dansen is mijn passie en hobby en voert me over bergen en door dalen in mijn leven. Het bracht me van hoofdmens in management en advisering naar gevoelsmens; ik leerde vertrouwen op mijn intuïtie. Voor mij is Biodanza een bijdrage aan de doelstelling van Shangri La: het bevorderen van welbevinden in mens en maatschappij’. zie ook www.dance-for-life.nl

Ronald van Putten is dagelijks werkzaam in ziekenhuizen op wholesale mlb jerseys de afd. radiologie. Hij is sound healer en leeft zijn passie in klankmassages en -concerten, die hij regelmatig geeft bij de Veluwse Bron in Epe. Zijn klankopleiding ontving hij van Peter Gouw. Samenwerking met MLP ontstond toen NDA zij hem vroeg, het afscheid van een oud danser, tijdens de (6/7/2015) crematie met klank te ondersteunen. Zijn intuïtieve manier van werken sloeg aan en hij verzorgde o.a. klankintermezzo’s bij Mai Lan’s Engelenweekenden. ‘Klank heeft ons op aarde gebracht. Klank is onze reis. Het is wie wij ten diepste zijn. Stilstaan bij en stil worden in jezelf, maakt reiniging en heling op fysiek en fijnstoffelijk niveau mogelijk. Ik ben zeer dankbaar het bewustzijn van klank op moeder aarde te kunnen vergroten’.

Deze verdiepingsworkshop, georganiseerd door stichting Shangri La, is een cheap nba jerseys afsluiting van de Nationale Biodanza Week,  ter herinnering aan de creator van Relative Biodanza Rolando Toro Araneda

error: Content is protected !!